Mikulčić, K. (2024). Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487
Mikulčić, Katarina. "Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487
Mikulčić, Katarina. "Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487
Mikulčić, K. (2024). 'Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487
Mikulčić K. Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487
K. Mikulčić, "Kvaliteta i sastav pčelinjeg kruha", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695487