prikaz prve stranice dokumenta Masnoće u pekarstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Masnoće u pekarstvu

Stanković, Jelena (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Stanković, J. (2012). Masnoće u pekarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

Stanković, Jelena. "Masnoće u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

Stanković, Jelena. "Masnoće u pekarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

Stanković, J. (2012). 'Masnoće u pekarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

Stanković J. Masnoće u pekarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 26.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

J. Stanković, "Masnoće u pekarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:969309

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.