prikaz prve stranice dokumenta Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji

Magdić, Doris
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Magdić, D. (2024). Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

Magdić, Doris. "Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

Magdić, Doris. "Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

Magdić, D. (2024). 'Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

Magdić D. Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

D. Magdić, "Uzgoj mikroalgi u fotobioreaktorima te mogućnosti primjene u prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:879765

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.