Perl Pirički, A., Boban, K., Primorac, Lj. i Banjari, I. (2009). Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi. Croatian journal of food science and technology, 1. (1), 36-39. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868
Perl Pirički, Antonija, et al. "Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi." Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, 2009, str. 36-39. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868
Perl Pirički, Antonija, Katica Boban, Ljiljana Primorac i Ines Banjari. "Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi." Croatian journal of food science and technology 1, br. 1 (2009): 36-39. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868
Perl Pirički, A., et al. (2009) 'Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi', Croatian journal of food science and technology, 1(1), str. 36-39. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868 (Datum pristupa: 21.02.2025.)
Perl Pirički A, Boban K, Primorac Lj, Banjari I. Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 08.07.2009. [pristupljeno 21.02.2025.];1(1):36-39. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868
A. Perl Pirički, K. Boban, Lj. Primorac i I. Banjari, "Prihvatljivost jela od batata u djece predškolske dobi", Croatian journal of food science and technology, vol. 1, br. 1, str. 36-39, Srpanj 2009. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:016868. [Citirano: 21.02.2025.]