Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice
Croatian journal of food science and technology, 2 (2010), 1; 1-8. urn:nbn:hr:109:319101


Citirajte ovaj rad

Ljubić Herceg, I., Šubarić, D., Babić, J. i Herceg, Z. (2010). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice. Croatian journal of food science and technology, 2. (1), 1-8. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101

Ljubić Herceg, Ivana, et al. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice." Croatian journal of food science and technology, vol. 2, br. 1, 2010, str. 1-8. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101

Ljubić Herceg, Ivana, Drago Šubarić, Jurislav Babić i Zoran Herceg. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice." Croatian journal of food science and technology 2, br. 1 (2010): 1-8. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101

Ljubić Herceg, I., et al. (2010) 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice', Croatian journal of food science and technology, 2(1), str. 1-8. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101 (Datum pristupa: 24.03.2025.)

Ljubić Herceg I, Šubarić D, Babić J, Herceg Z. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 16.07.2010. [pristupljeno 24.03.2025.];2(1):1-8. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101

I. Ljubić Herceg, D. Šubarić, J. Babić i Z. Herceg, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice", Croatian journal of food science and technology, vol. 2, br. 1, str. 1-8, Srpanj 2010. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319101. [Citirano: 24.03.2025.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.