prikaz prve stranice dokumenta Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi

Novoselić, Tereza
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Novoselić, T. (2010). Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

Novoselić, Tereza. "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

Novoselić, Tereza. "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

Novoselić, T. (2010). 'Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

Novoselić T. Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 23.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

T. Novoselić, "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.