Novoselić, T. (2010). Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689
Novoselić, Tereza. "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689
Novoselić, Tereza. "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689
Novoselić, T. (2010). 'Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689
Novoselić T. Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689
T. Novoselić, "Sadržaj soli u hrani - utjecaj na sigurnost hrane i zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475689