Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom

Bojana Čolović (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Čolović, B. (2011). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, B. (2011). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović B. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

B. Čolović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967