prikaz prve stranice dokumenta Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom

Čolović, Bojana (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Čolović, B. (2011). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović, B. (2011). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Čolović B. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 05.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

B. Čolović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.