Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Čolović, B. (2011). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, Bojana. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović, B. (2011). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
Čolović B. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967
B. Čolović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte "Srpanjka" epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269967