Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dekoloracija sirovog ulja

Iva Prpić (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Prpić, I. (2009). Dekoloracija sirovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

Prpić, Iva. "Dekoloracija sirovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

Prpić, Iva. "Dekoloracija sirovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

Prpić, I. (2009). 'Dekoloracija sirovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

Prpić I. Dekoloracija sirovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

I. Prpić, "Dekoloracija sirovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:211071

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.