završni rad
Hrana bez glutena
završni rad

Milica Maletić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Maletić, M. (2014). Hrana bez glutena : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168

Maletić, Milica. "Hrana bez glutena : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168

Maletić, Milica. "Hrana bez glutena : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168

Maletić, M. (2014). 'Hrana bez glutena : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168

Maletić M. Hrana bez glutena : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168

M. Maletić, "Hrana bez glutena : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:812168