Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sivljenje površine čokolade

Luka Ivanović (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Ivanović, L. (2009). Sivljenje površine čokolade (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

Ivanović, Luka. "Sivljenje površine čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

Ivanović, Luka. "Sivljenje površine čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

Ivanović, L. (2009). 'Sivljenje površine čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

Ivanović L. Sivljenje površine čokolade [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 15.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

L. Ivanović, "Sivljenje površine čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:788795

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.