diplomski rad
Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline

Fabijan Mikičić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Mikičić, F. (2011). Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111

Mikičić, Fabijan. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111

Mikičić, Fabijan. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111

Mikičić, F. (2011). 'Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111

Mikičić F. Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 20.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111

F. Mikičić, "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618111