Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida

Ivan Hadrović (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Hadrović, I. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938

Hadrović, Ivan. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938

Hadrović, Ivan. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938

Hadrović, I. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938

Hadrović I. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938

I. Hadrović, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:639938