prikaz prve stranice dokumenta Novi tip Paškog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Novi tip Paškog sira

Holubec, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Holubec, I. (2009). Novi tip Paškog sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

Holubec, Ivana. "Novi tip Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

Holubec, Ivana. "Novi tip Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

Holubec, I. (2009). 'Novi tip Paškog sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

Holubec I. Novi tip Paškog sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 09.04.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

I. Holubec, "Novi tip Paškog sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.