prikaz prve stranice dokumenta Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda

Zečević, Antonio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Zečević, A. (2012). Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

Zečević, Antonio. "Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

Zečević, Antonio. "Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

Zečević, A. (2012). 'Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

Zečević A. Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

A. Zečević, "Mikrobna populacija i antibakterijski učinak odabranih vrsta meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:717500

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.