Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima

Marijana Janči (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Janči, M. (2010). Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753

Janči, Marijana. "Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753

Janči, Marijana. "Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753

Janči, M. (2010). 'Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753

Janči M. Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753

M. Janči, "Određivanje proteina u prehrambenim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:480753