prikaz prve stranice dokumenta Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Mihić, Đ. (2009). Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đ. (2009). 'Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić Đ. Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Đ. Mihić, "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.