Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Mihić, Đ. (2009). Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić, Đ. (2009). 'Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Mihić Đ. Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949
Đ. Mihić, "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949