Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture

Đurđica Mihić (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Mihić, . (2009). Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, Đurđica. "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić, . (2009). 'Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

Mihić . Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949

. Mihić, "Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:753949