Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda

Marijeta Švenda (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Švenda, M. (2009). Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424

Švenda, Marijeta. "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424

Švenda, Marijeta. "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424

Švenda, M. (2009). 'Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424

Švenda M. Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424

M. Švenda, "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424