Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom

Maja Tomesić (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Tomesić, M. (2009). Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613

Tomesić, Maja. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613

Tomesić, Maja. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613

Tomesić, M. (2009). 'Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613

Tomesić M. Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613

M. Tomesić, "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke s epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:149613