završni rad
Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Buljeta, I. (2015). Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

Buljeta, Ivana. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

Buljeta, Ivana. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

Buljeta, I. (2015). 'Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

Buljeta I. Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

I. Buljeta, "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od vriska (Satureja montana L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080101

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.