završni rad
Bioaktivne komponente čaja
završni rad

Mađarić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Mađarić, J. (2014). Bioaktivne komponente čaja : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

Mađarić, Josipa. "Bioaktivne komponente čaja : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

Mađarić, Josipa. "Bioaktivne komponente čaja : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

Mađarić, J. (2014). 'Bioaktivne komponente čaja : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

Mađarić J. Bioaktivne komponente čaja : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 20.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

J. Mađarić, "Bioaktivne komponente čaja : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640712

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.