Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje

Ružica Vučić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Vučić, R. (2013). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, Ružica. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić, R. (2013). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Vučić R. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

R. Vučić, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320921

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.