Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Ćakarun, J. (2012). Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, Josipa. "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun, J. (2012). 'Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
Ćakarun J. Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941
J. Ćakarun, "Ispitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:339941