Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima

Mateja Zagorščak (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Zagorščak, M. (2011). Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499

Zagorščak, Mateja. "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499

Zagorščak, Mateja. "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499

Zagorščak, M. (2011). 'Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499

Zagorščak M. Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499

M. Zagorščak, "Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:134499