Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva

Marija Šaravanja (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Šaravanja, M. (2011). Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, Marija. "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja, M. (2011). 'Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

Šaravanja M. Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783

M. Šaravanja, "Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:278783