prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja

Labrović, Ivana (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Labrović, I. (2011). Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

Labrović, Ivana. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

Labrović, Ivana. "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

Labrović, I. (2011). 'Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

Labrović I. Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

I. Labrović, "Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286783

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.