Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira

Maja Gradinjan (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Gradinjan, M. (2011). Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396

Gradinjan, Maja. "Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396

Gradinjan, Maja. "Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396

Gradinjan, M. (2011). 'Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396

Gradinjan M. Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396

M. Gradinjan, "Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593396