završni rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze
završni rad

Foruglaš, Diana (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Foruglaš, D. (2014). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

Foruglaš, Diana. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

Foruglaš, Diana. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

Foruglaš, D. (2014). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

Foruglaš D. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 30.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

D. Foruglaš, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597911

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.