diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)

Lijić, Martina (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Lijić, M. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

Lijić, Martina. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

Lijić, Martina. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

Lijić, M. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

Lijić M. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

M. Lijić, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:795417

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.