Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica

Marika Drčec (udana Kralj) (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Drčec (udana Kralj), M. (2013). Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), M. (2013). 'Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj) M. Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

M. Drčec (udana Kralj), "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.