završni specijalistički
Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji

Danijela Periš (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za biokemiju i toksikologiju
Citirajte ovaj rad

Periš, D. (2011). Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267

Periš, Danijela. "Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267

Periš, Danijela. "Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267

Periš, D. (2011). 'Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267

Periš D. Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267

D. Periš, "Procjena unosa heterocikličkih aromatskih amina i akrilamida hranom u ženskoj populaciji", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:493267