Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Drača, N. (2009). Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584
Drača, Nela. "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584
Drača, Nela. "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584
Drača, N. (2009). 'Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584
Drača N. Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584
N. Drača, "Kontrola kvalitete tijekom rafinacije šećera iz šećerne repe i sirovog smeđeg šećera iz šećerne trske", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:805584