Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bilić, L. (2015). Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684
Bilić, Lucija. "Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684
Bilić, Lucija. "Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684
Bilić, L. (2015). 'Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684
Bilić L. Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684
L. Bilić, "Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:036684