Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Bekavac, J. (2010). Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367
Bekavac, Joško. "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367
Bekavac, Joško. "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367
Bekavac, J. (2010). 'Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367
Bekavac J. Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367
J. Bekavac, "Termofizikalna i fizikalna svojstva škroba izoliranog iz pšenice sorte „Srpanjka“ modificiranog smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261367