Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Lukinac Čačić, J. (2012). Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988
Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988
Lukinac Čačić, Jasmina. "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988
Lukinac Čačić, J. (2012). 'Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988
Lukinac Čačić J. Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988
J. Lukinac Čačić, "Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:408988