disertacija
Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Flanjak, I. (2012). Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, Ivana. "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak, I. (2012). 'Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Flanjak I. Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

I. Flanjak, "Antioksidativni kapacitet meda i promjene tijekom procesiranja i skladištenja", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121356

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.