Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda

Natalija Uršulin-Trstenjak (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Uršulin Trstenjak, N. (2012). Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205

Uršulin Trstenjak, Natalija. "Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205

Uršulin Trstenjak, Natalija. "Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205

Uršulin Trstenjak, N. (2012). 'Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205

Uršulin Trstenjak N. Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205

N. Uršulin Trstenjak, "Makro i mikro elementi u kategorizaciji bagremovog meda", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:603205