diplomski rad
Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja

Sanja Međugorac (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Međugorac, S. (2015). Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558

Međugorac, Sanja. "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558

Međugorac, Sanja. "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558

Međugorac, S. (2015). 'Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558

Međugorac S. Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558

S. Međugorac, "Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:095558