disertacija
Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada

Svjetlana Škrabal (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Škrabal, S. (2009). Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608

Škrabal, Svjetlana. "Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608

Škrabal, Svjetlana. "Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608

Škrabal, S. (2009). 'Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608

Škrabal S. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608

S. Škrabal, "Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masa i stabilnost čokolada", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:615608