Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze

Suzana Sikra (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Sikra, S. (2011). Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra, S. (2011). 'Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

Sikra S. Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982

S. Sikra, "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982