Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Sikra, S. (2011). Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982
Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982
Sikra, Suzana. "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982
Sikra, S. (2011). 'Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982
Sikra S. Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 06.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982
S. Sikra, "Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:497982