diplomski rad
Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja

Tamara Bigić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Bigić, T. (2014). Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić, T. (2014). 'Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

Bigić T. Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480

T. Bigić, "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480