diplomski rad
Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca

Tamara Efendić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Efendić, T. (2016). Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

Efendić, Tamara. "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

Efendić, Tamara. "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

Efendić, T. (2016). 'Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

Efendić T. Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

T. Efendić, "Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074778

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.