Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Djurdjević, I. (2016). Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611
Djurdjević, Ivana. "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611
Djurdjević, Ivana. "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611
Djurdjević, I. (2016). 'Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611
Djurdjević I. Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611
I. Djurdjević, "Ispitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:028611