diplomski rad
Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna

Marijeta Krušelj (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad

Krušelj, M. (2016). Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267

Krušelj, Marijeta. "Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267

Krušelj, Marijeta. "Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267

Krušelj, M. (2016). 'Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267

Krušelj M. Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267

M. Krušelj, "Amilografsko ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom ječmenog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:209267