Skip to main content
English
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Helena Tomić-Obrdalj (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
The impact of smoke point and aroma profile of sweet red pepper seed oil on culinary application and consumer acceptance
Ranilović, Jasmina; Cvetković, Tanja; Kušević, Tihomir; Gajari, Davorka; Tomić-Obrdalj, Helena; Aladić, Krunoslav; Jokić, Stela
Rad u časopisu / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 19.06.2024.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji
Tomić – Obrdalj, Helena
Disertacija
Datum obrane: 24.07.2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: