Skip to main content
  • English
  • Početna
  • O repozitoriju
  • Kontakt
  • Upute i priručnici
Home
  • Pregledavanje
    • Prema autoru
    • Prema godini
    • Prema organizacijskoj jedinici
    • Prema području
    • Prema vrsti rada
    • Svih dokumenata
    • Više...
  • Napredno pretraživanje
  • Pohranjivanje
Digitalni akademski arhivi i repozitoriji
Prijavite se sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr
AAI@EduHr logo

Statistika

Ukupan broj objekata
:total
Postotak objekata u otvorenom pristupu
:open access percent
Statistika posjećenosti
Statistika objava
Izvještajni sustav

Ključne riječi

Indeks

  • Svi
  • A
  • B
  • C
  • Č
  • D
  • Đ
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • Š
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Ž

Paginacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • sljedeća ›
  • zadnja »
Rezultati 1 - 25 od 315

Popis rezultata

  • daily intake (2)
  • dairy (1)
  • dairy products (12)
  • Dalmacija (2)
  • Dalmatia (2)
  • Dalmatian dry-cured ham (1)
  • Dalmatian prosciutto (1)
  • Dalmatian roast (1)
  • Dalmatian varieties of olives (1)
  • Dalmatinska pečenica (1)
  • Dalmatinski pršut (2)
  • dance (1)
  • dark chocolate (1)
  • DASH (1)
  • Dash diet (1)
  • Dash dijeta (1)
  • database (1)
  • dealcoholization (1)
  • dealkoholizacija (1)
  • Debit (1)
  • debljina (1)
  • decarboxylation (1)
  • decay (1)
  • decolorisation (1)
  • decolourisation (2)

Paginacija

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • sljedeća ›
  • zadnja »

Indeks

  • Svi
  • A
  • B
  • C
  • Č
  • D
  • Đ
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • Š
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Ž

Politike repozitorija   Obavijest o privatnosti   Kontakt    

Srce: Digital academic archives and repositoriesDabar: Digital academic archives and repositories