Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Kolak, P. (2016). Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, P. (2016). 'Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak P. Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 01.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
P. Kolak, "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311