master's thesis
Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa

Kolak, Paula (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kolak, P. (2016). Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, P. (2016). 'Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak P. Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2020 July 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

P. Kolak, "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Islandora Bookmark - Please login to use this feature