Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Lacković, I. (2016). Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736
Lacković, Ines. "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736
Lacković, Ines. "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736
Lacković, I. (2016). 'Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736
Lacković I. Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736
I. Lacković, "Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:346736