diplomski rad
Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja

Budetić, Fedra
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Budetić, F. (2016). Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, F. (2016). 'Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić F. Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

F. Budetić, "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.