master's thesis
Textural properties of wafer products during storage

Fedra Budetić (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology
Cite this document...

Budetić, F. (2016). Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, F. (2016). 'Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić F. Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

F. Budetić, "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934