master's thesis
Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja

Budetić, Fedra
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Budetić, F. (2016). Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić, F. (2016). 'Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Budetić F. Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

F. Budetić, "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934

Please login to the repository to save this object to your list.